Fly til Cuba Køb dine flybilletter til Cuba hos Air Canada
Fly til Cuba
Cuba er et spænd…

Fly til Cuba

Cuba er et spændende rejsemål, som er i fuld udvikling. Når du booker et fly til Cuba, er du garanteret en oplevelse, som kan indeholde både charmerende byferie, fantastiske strande, venlige mennesker og ikke mindst masser af god musik. Hos Air Canada tilbyder vi nem og hurtig bestilling af flybilletter til Cuba, enten her på vores website eller via vores praktiske app, som også giver adgang til en række øvrige funktioner i forbindelse med din rejse.

Book flybilletter til Cuba og vælg mellem fem destinationer

Mange rejsende vælger hovedstaden Havana som destination, når de køber flybilletter til Cuba. Air Canada tilbyder dog fire andre spændende rejser til Cuba. Foruden Havana kan du komme til Varadeo på den nordlige del af øen, Santa Clara centralt på øen, strandparadiset Cayo Coco eller Holguin på den sydøstlige del af øen. Alle vores fly til Cuba flyver via Toronto, hvor du skifter til et direkte fly til din endelige destination.

Book flybilletter til Cuba og …
God underholdning på alle fly …

God underholdning på alle fly til Cuba

På alle vores fly til Cuba har du adgang til et omfattende katalog af både musik, film og tv-programmer. Vi tilbyder mere end 600 timers underholdning fordelt på musikalbummer, filmtitler i forskellige genrer samt et stort udvalg af tv-programmer. Din personlige touch-skærm har desuden USB-stik, så du har mulighed for at oplade medbragt elektronisk udstyr. Når du køber flybilletter til Cuba hos Air Canada, kan du således se frem til en behagelig og komfortabel rejse, som ikke kommer til at føles lang.

Praktisk om rejse med fly til Cuba

Som almindelig turist eller erhvervsrejsende skal du have gyldigt 30-dages turistvisum, når du rejser med fly til Cuba. Desuden skal dit pas være gyldigt i 3 måneder udover opholdets varighed. Siden 2010 har der været krav om gyldig rejsesygeforsikring ved indrejse i Cuba. Du skal yderligere være i stand til at betale for eventuelle udgifter til lægebehandling og medicin under dit ophold. Bemærk, at hverken dit gule sygesikringskort eller det blå EU-sygesikringsbevis betragtes som gyldigt. Har du ikke gyldig rejsesygesikring ved indrejse, er det påkrævet at købe en sådan i lufthavnen. Hold dig opdateret om de gældende regler for indrejse i Cuba via Udenrigsministeriet og Den Cubanske Ambassade.

Book dit fly til Cuba i dag

Bestilt nemt dine flybilletter til Cuba her på sitet. Indtast blot din ønskede ud- og hjemrejsedato og vælg så mellem de fremkomne afgange. Du kan efterfølgende checke in, vælge sæde med videre direkte på din smartphone, hvis du har downloadet vores gratis Air Canada app.

Praktisk om rejse med fly til …