Fly til New York Køb dine flybilletter til New York hos Air Canada
Hvorfor rejse med Air Canada?
Kåret til ‘Best Airline in North America’ 8 gange på 10 år.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Uafbrudte forbindelser via vores optimerede gateways.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Rejs under luksuriøse forhold med ‘Air Canada Signature Class’.
Mulighed for check-in via website eller Air Canadas mobile app.
Fly til New York
New York er …

Fly til New York

New York er et populært rejsemål. Hos Air Canada tilbyder vi over 17 daglige afgange med fly til New York hver eneste dag. Når du booker et fly til New York hos Air Canada, rejser du typisk via vores knudepunkt i Toronto. Her klarer vi hurtigt og nemt US paskontrollen, således at du undgår de til tider lange US-immigrationskøer på din slutdestination. Du kan dermed blot hente din kuffert uden videre kontrol ved ankomst. Vi dækker hele USA fra kyst til kyst og dækker mere end 50 amerikanske destinationer i landet.

Find nemt billige flybilletter til New York

Spring på et billigt fly til New York og nyd byen, der aldrig sover. Hos Air Canada tilbyder vi masser af rejser til New York til priser, som alle kan være med på. Book nemt billige flybilletter til New York gennem vores website. Indtast blot af- og hjemrejsedato og lad kalenderen vise dig de ledige fly til New York.

Bedst i Nordamerika

Når det kommer til flyrejser på det nordamerikanske kontinent, udmærker Air Canada sig hos de rejsende. I løbet af de seneste fem år har vi modtaget to førstepladser i de årlige World Airline Awards. Priserne uddeles hvert år i en række forskellige kategorier og er baseret på omfattende kundetilfredshedsundersøgelser. Air Canada har modtaget de nævnte priser i kategorien ’Bedste luftfartsselskab i Nordamerika’. Når du rejser med fly til New York med Air Canada, vil du således opleve en rejse, hvor servicen er i fokus, fra du stiger ombord på flyet, til du når din destination.

Find nemt billige flybilletter…
Vigtigt at huske, når du besti…

Vigtigt at huske, når du bestiller flybilletter til New York

Når du rejser med fly til USA vil du i visse tilfælde blive påkrævet visum. I langt de fleste tilfælde vil en ESTA-registrering dog være tilstrækkelig. Du kan finde detaljerede oplysninger om indrejse i USA hos Den Amerikanske Ambassade. Det kan også være en god idé at orientere dig om eventuelle øvrige restriktioner for indrejse hos Udenrigsministeriet.

Få besked om vores billige rejser til New York

Husk at læse vores nyheder her på sitet, hvor du kan følge med i særlige tilbud og kampagner, der kan omfatte meget billige fly til New York eller øvrige af Air Canadas destinationer.

Få besked om vores billige rej…