Fly til Miami Køb dine flybilletter til Miami hos Air Canada
Hvorfor rejse med Air Canada?
Kåret til ‘Best Airline in North America’ 8 gange på 10 år.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Uafbrudte forbindelser via vores optimerede gateways.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Rejs under luksuriøse forhold med ‘Air Canada Signature Class’.
Mulighed for check-in via website eller Air Canadas mobile app.
Fly til Miami
Søger du flybil…

Fly til Miami

Søger du flybilletter til Miami? Så book dit næste fly til Miami hos Air Canada. Vi har flere daglige afgange til den multikulturelle by, som Forbes Magazine i 2008 udråbte til ’Amerikas reneste by’. 

Book trygt dine flybilletter til Miami hos os

Hos Air Canada kan vi bryste os af op til flere topplaceringer i den internationale kundetilfredshedsundersøgelse ’World Airlines Awards’ i kategorien ’Bedste luftfartsselskab i Nordamerika’. Vi tror, at det skylde en kombination af vores mangeårige erfaringer med nordamerikanske rejsedestinationer og det faktum, at vi gerne går den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med servicen på vores fly til Miami.

Book trygt dine flybilletter t…
Bliv underholdt på dit fly til…

Bliv underholdt på dit fly til Miami

På alle fly til Miami har du adgang til vores omfattende underholdningscenter, som indeholder over 600 timers underholdning i form af musik, film og tv-programmer. Vi har sammensat indholdet i vores underholdningscenter, så de dækker genrespektret bredt og både indeholder klassiske film, uafhængig film og børnevenlige film. Du har nem adgang til underholdningen fra din personlige, berøringsfølsomme skærm, som er tilknyttet til dit sæde.

Altid billige fly til Miami

Ved at bestille dine flybilletter til Miami direkte gennem vores website garanterer vi den bedste pris på rejser med Air Canada. Du kan dog også tilgå onlinebestilling fra vores praktiske app, der også giver adgang til online check in og en lang række øvrige funktioner.

Book dine flybilletter til Miami gennem vores app

Hos Air Canada har vi udviklet en app, så du nemt kan købe og bestille dine billetter på farten. Via app’en har du ligeledes mulighed for blandt andet at foretage online check in, vælge dit favorit sæde og købe toldfri varer fra vores store udvalg. Du kan downloade app’en gratis til både iOS og Android. Du kan desuden med fordel følge med jævnligt her på sitet for at være opdateret på nyheder om billige fly til Miami og andre billige destinationer. Vi lancerer løbende nye kampagnetilbud og særligt favorable priser på udvalgte rejser.

Book dine flybilletter til Mia…