Fly til Edmonton Køb dine flybilletter til Edmonton hos Air Canada
Hvorfor rejse med Air Canada?
Kåret til ‘Best Airline in North America’ 8 gange på 10 år.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Uafbrudte forbindelser via vores optimerede gateways.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Rejs under luksuriøse forhold med ‘Air Canada Signature Class’.
Mulighed for check-in via website eller Air Canadas mobile app.
Fly til Edmonton
Søger du fly…

Fly til Edmonton

Søger du fly til Vancouver? Hos Air Canada kan du altid finde flybilletter til Vancouver og de øvrige 62 canadiske destinationer, som Air Canada betjener. Rejser du med fly til Vancouver med Air Canada, har du mulighed for at flyve med vores nye Dreamliner Boeing 787 fra Kastrup via Toronto eller via enten London eller Frankfurt.

 

 

Finkultur eller shoppingmuligheder?

Velkommen til Edmonton, der med et areal på 670 km² er en af de største byer i Nordamerika. Byen er noget overset hos danske rejsende, måske fordi den ligger gemt lidt væk midt i provinsen Alberta. Men køber du flybilletter til Edmonton, vil du opleve en hastigt voksende storby, der byder på et sandt paradis af finkulturelle oplevelser og gode shoppingmuligheder. Edmonton huser både et af Canadas største teatre, en opera og ikke mindst et skønt symfoniorkester. Men byen byder også på kultur i form af sommerfestivaler, faktisk finder hele ni forskellige af slagsen hvert år vej til Edmonton. Er du mere til shopping, så vil du ikke blive skuffet, når du rejser til Edmonton. Her møder du nemlig en voksende storby, hvor olien siden 1947 har skabt store formuer hos de lokale. Disse penge skal selvfølgelig bruges på indkøb, hvilket har resulteret i opførelsen af et af verdens største indkøbs- og forlystelsescentre  Shopping West Edmonton Mall. 

Finkultur eller shoppingmuligh…
En grøn og indbydende storby
…

En grøn og indbydende storby

Med dine flybilletter til Edmonton får du rig mulighed for at opleve en grøn og indbydende storby. Her kan du gå nogle dejlige ture i et langt parkanlæg, der slynger sig langs floden North Saskatchewan River – en flod, der løber igennem hele byen. I Fort Edmonton Park kan du nyde nogle af byens allerbedste spisesteder, og du kan også her vælge at gå på shopping. Men faktisk byder Fort Edmonton Park også på en historisk rejse 150 år tilbage i tiden til dengang, hvor indbyggerne levede af handel med skind og pelse. Har du børn med på dine rejser til Edmonton, kan I med fordel tage en tur med et gammelt damptog eller bage brød i Canadas største levende museum. 

Bestil dine flybilletter til Edmonton hos Air Canada

Air Canada tilbyder et stort antal rejser til Edmonton fra København. Turen kan med en mellemlanding gøres på omkring 15 timer. Air Canada prioriterer altid, at du som passager får en behagelig rejse. Derfor flyver vi blandt andet med de populære fly Boeing 777-300. Disse fly er kendetegnet ved at have en meget rummelig og lyddæmpende kabine, der sikrer dig en høj komfort under rejsen til Edmonton. Flyene er også gode for klimaet, da de kun benytter to brændstof effektive motorer. Dermed bruger de langt mindre brændstof end de fly, der har tre eller fire motorer. Så næste gang, du er på udkig efter flybilletter til Edmonton, så kontakt Air Canada, og få en behagelig rejse til en konkurrencedygtig pris. 

Bestil dine flybilletter til E…