Fly til Montreal Køb dine flybilletter til Montreal hos Air Canada
Fly til Montreal
Hos Air Cana…

Fly til Montreal

Hos Air Canada finder du nemt og hurtigt et fly til Montreal på vores website. Vi har adskillige daglige afgange til den canadiske storby – typisk via Toronto, men  også direkte flyafgange til Montreal fra Københavns Lufthavn henover sommeren. Du kan også vælge at flyve via vores mange hubs i Europa såsom eksempelvis London, Brüssel, Frankfurt, München eller Paris.

Oplev høj komfort med flybilletter til Montreal

Bestiller du et fly til Montreal direke eller via Toronto, vil du opleve en dejlig rejse i vores nye Boeing 787 Dreamliner, som indsættes på ruten mellem København og Montreal og Toronto. Om bord på det nye Dreamliner-fly vil du opleve en forbedret rejse i form af blandt andet mere benplads, det nyeste underholdsningssystem og bedre indeklima. Flyet er Air Canadas nyeste tilføjelse til flåden, som består af cirka 350 fly. 

Energibesparende fly til Montreal

Dreamliner byder ikke kun på indre forbedringer af komforten. Flyet er designet i letvægtsmaterialer, som gør det mere effektivt i luften og medvirker til, at det udnytter brændstoffet mere effektivt. Air Canada har med anskaffelsen af Dreamliner taget et vigtigt skridt mod mindskningen af CO2-udledningen.

Oplev høj komfort med flybille…
God underholdning på dit fly t…

God underholdning på dit fly til Montreal

Med mange timer i luften kan Air Canadas underholdningscenter være en kærkommen adspredelse. Ved hvert sæde finder du en personlig berøringsfølsom skærm, som giver gratis adgang til mere end 600 timers underholdning i form af musik, film og tv-programmer. Så du kan roligt læne dig tilbage og nyde turen.

Køb dine flybilletter til Montreal i dag

Book dit fly til Montreal hos Air Canada allerede i dag! Benyt eventuelt vores app, som tilbyder direkte køb af flybilletter til Montreal og en lang række øvrige destinationer, ligesom den giver adgang til diverse øvrige funktioner.

NB!

Bemærk, at hvis du planlægger en tur til Canada med fly til Montreal, skal du fra 15. marts 2016 være i besiddelse af det såkaldte eTA (Electronic Travel Authorization) for at få indrejsetilladelse som turist eller erhvervsrejsende i Canada. Det elektroniske dokument kan bestilles online.

NB!
Bemærk, at hvis du planlæ…