Fly til Fort Lauderdale Køb dine flybilletter til Fort Lauderdale hos Air Canada BOOK din billet her
Fly til Fort Lauderdale
Hos A…

Fly til Fort Lauderdale

Hos Air Canada tilbyder vi daglige afgange med fly til Fort Lauderdale. Du finder nemt dine ønskede flybilletter til Fort Lauderdale enten via vores website eller ved at benytte vores praktiske smartphone applikation, som du kan downloade gratis til både iOS og Android. Vores fly til Fort Lauderdale flyver typisk via Toronto, som er vores store trafikknudepunkt. Her klarer vi hurtigt og nemt din US-paskontrol, så du undgår de ofte lange US-immigrationskøer på din slutdestination.

HVORFOR VENTE MED AT BOOKE DIN BILLET? Vores billetter er eftertragtede, skynd dig at få din! BOOK din billet her

Book dine flybilletter til Fort Lauderdale hos os

En rejse med fly til Fort Lauderdale kan umiddelbart virke som en lang og besværlig rejse. Hos Air Canada har vi dog en målsætning om at gøre din rejse så behagelig som muligt. At vi i sandhed er et full service airline-selskab vil du opleve både før og under din rejse. Hos Air Canada tager vi ikke betaling for din bagage (1 stk. gratis bagage pr. person) samt mad og drikke ombord. På fly til Fort Lauderdale vil du desuden også have fornøjelsen af vores indbyggede underholdningssystemer ved hvert sæde. Den berøringsfølsomme skærm vil med sit indhold af både musik, tv-programmer og film underholde dig på din rejse over Atlanten.

Book dine flybilletter til For…
Kom ubesværet og komfortabelt …

Kom ubesværet og komfortabelt med fly til Fort Lauderdale

At vores målsætning bliver opfyldt, og at vores passagerer er tilfredse med vores fly til Fort Lauderdale og øvrige nordamerikanske destinationer, er tydeliggjort gennem vores høje placeringer på den årlige, internationale kundetilfredshedsundersøgelse World Airline Awards. Her har vores passagerer belønnet os med hele to førstepladser i kategorien ’Bedste Luftfartsselskab i Nordamerika’ inden for de seneste fem år.

HVORFOR VENTE MED AT BOOKE DIN BILLET? Vores billetter er eftertragtede, skynd dig at få din! BOOK din billet her

Hurtige fly til Fort Lauderdale

Når du køber flybilletter til Fort Lauderdale hos Air Canada, er du altid i rigtig gode hænder, og vi bestræber os på at gøre rejsetiderne så korte som muligt. Du kan eksempelvis komme med direkte fly til Toronto på blot 8,5 timer og efter en kort transittid videre med fly til Fort Lauderdale.

Bestil flybilletter til Fort Lauderdale på din smartphone

Hvis du ikke allerede har downloadet vores app, så kan du med fordel gøre det her. Via app’en kan du nemt og sikkert bestille fly til Fort Lauderdale, mens du er på farten. App’en giver desuden adgang til en lang række andre fordele. Book eksempelvis et bestemt sæde, check in via app’en, se detaljer om flytider m.v.

BOOK din billet her
Hurtige fly til Fort Lauderdal…