Fly til USA Køb dine flybilletter til USA hos Air Canada
Los Angeles

Los Angeles

Leder du efter fly til Los Angeles? Hos Air Canada tilbyder vi daglige afgange til den amerikanske storby, og vi har altid billetter til konkurrencedygtige priser.

New York

New York

New York er et populært rejsemål. Hos Air Canada tilbyder vi over 17 daglige afgange med fly til New York hver eneste dag.

Orlando

Orlando

Her hos Air Canada finder du nemt og overskueligt flybilletter til Orlando. Vi tilbyder daglige fly til Orlando. Brug os til at finde fly til Orlando på dine foretrukne rejsedage.

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Hos Air Canada tilbyder vi daglige afgange med fly til Fort Lauderdale.

Miami

Miami

Søger du flybilletter til Miami? Så book dit næste fly til Miami hos Air Canada.

San Francisco

San Francisco

Søger du flybilletter til det farverige San Francisco? Så book dit næste fly til San Francisco hos Air Canada.

USA rejser med høj komfort
Ai…

USA rejser med høj komfort

Air Canadas USA rejser dækker over 55 destinationer fra øst- til vestkyst. Find din rejse blandt vores mange destinationer og billige rejser til USA.

Rejser til USA og Canada

Air Canada er Canadas nationale flyselskab, men vi tilbyder meget mere end blot rejser til Canada. Når det gælder USA rejser, er Air Canada det største ikke-amerikanske luftfartsselskab med destinationer til alle større nordamerikanske byer. Air Canada dækker hele det amerikanske kontinent og har et effektivt og udstrakt rutenet, som via Toronto kan bringe dig til din endelige destination. Vi tilbyder desuden leje af bil til favorable priser, når du bestiller rejser til USA og Canada.

Rejser til USA og Canada
Air …
USA rejser med masser af under…

USA rejser med masser af underholdning

Air Canada er ønsker at gøre din rejsetid så behagelig som mulig. Alle vores flysæder er udstyret med en trykfølsom tv-skærm med den nyeste generation af in-flight underholdning. Herfra er der adgang til over 600 timers underholdning med over 150 filmtitler, mere end 100 musikalbummer og 200 tv-programmer varierende fra uafhængige udgivelser til de nyeste premierefilm. Du kan altid finde biografaktuelle titler i vores katalog.

On board WiFi på USA rejser

Læs dine e-mails, læs onlinenyheder, brug sociale medier eller planlæg din videre rejse – alt sammen i 9 kilometers højde. Air Canada tilbyder internetadgang på de fleste fly strækninger mellem Canada og USA, som betjenes af mindre flytyper (narrowbody).

Praktisk information om USA rejser

Kontakt eventuelt Den Amerikanske Ambassade, hvis du har spørgsmål vedrørende USA rejser. Det kan i visse tilfælde kan kræves, at du har visum m.m. for at kunne rejse ind i landet. I de fleste tilfælde er en ESTA-registrering dog tilstrækkelig.

Om Air Canada

Air Canada er blandt verdens 20 største luftfartselskaber. Med over 200 destinationer fordelt på seks kontinenter hører Air Canada til blandt verdens 20 største luftfartselskaber. Flåden på over 350 fly er en af verdens yngste og mest miljøvenlige luftfartselskaber. Hos Air Canada er sikkerheden første og højeste prioritet. Vores mission er, at forbinde resten af verden med Canada.

Praktisk information om USA re…