Fly til Orlando Køb dine flybilletter til Orlando hos Air Canada
Hvorfor rejse med Air Canada?
Kåret til ‘Best Airline in North America’ 8 gange på 10 år.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Uafbrudte forbindelser via vores optimerede gateways.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Rejs under luksuriøse forhold med ‘Air Canada Signature Class’.
Mulighed for check-in via website eller Air Canadas mobile app.
Fly til Orlando
Her hos Air C…

Fly til Orlando

Her hos Air Canada finder du nemt og overskueligt flybilletter til Orlando. Vi tilbyder daglige fly til Orlando. Brug os til at finde fly til Orlando på dine foretrukne rejsedage. Du både bestiller og køber nemt dine billetter direkte gennem vores website. Indtast blot din ønskede ud- og hjemrejsedato, så viser vi dig alle de mulige afgange.

Bliv opdateret om billige flybilletter til Orlando

Vi anbefaler, at du holder øje med nyhederne her på sitet, hvor du bliver informeret om eventuelle særlige tilbud på flybilletter til Orlando eller en af vores mange øvrige destinationer. 

Bestil fly til Orlando på mobilen

Det er nu også muligt at finde fly til Orlando ved hjælp af vores app. Gennem app’en kan du bestille og købe billetter, vælge sæde og foretage online check in. App’en giver desuden adgang til en række andre praktiske og relevante funktioner i forbindelse med rejser med Air Canada. Du kan downloade app’en gratis til både iOS og Android.  Husk også at følge med her på sitet, hvor vi jævnligt publicerer oplysninger om billige flybilletter til Orlando, kampagnetilbud samt favorable priser på udvalgte destinationer.

Bestil fly til Orlando på mobi…
Bliv underholdt på dit fly til…

Bliv underholdt på dit fly til Orlando

En oversøisk rejse med fly til Orlando kan synes som en lang rejse. Hos Air Canada har vi derfor en målsætning om at gøre din rejsetid så behagelig som muligt. Når du rejser med Air Canada, vil du opleve alle fordele ved, at vi er et full service airline-selskab, med alt hvad det indebærer af gratis bagage (1. stk pr. person), inkluderede måltider og drikke om bord samt fri afbenyttelse af tæpper og puder.  På din rejse til Orlando vil du således også opleve, at alle flysæder er udstyret med en trykfølsom tv-skræm, som er spækket med indhold til op mod 600 timers underholdning. Her finder du både musik og tv-programmer samt nye og gamle filmklassikere. Tilslut nemt dine egne hovedtelefoner, læn dig tilbage og oplev, hvordan din rejse med fly til Orlando bliver til sand fornøjelse. 

Godt at huske, når du bestiller flybilletter til Orlando

Når du rejser med fly til Orlando, er det en god idé at tjekke de aktuelle visumregler inden afrejse hos Den Amerikanske Ambassade. Du kan også med fordel tjekke Udenrigsministeriet for øvrige restriktioner for indrejse i USA.

Godt at huske, når du bestille…