Fly til Calgary Køb dine flybilletter til Toronto hos Air Canada
Hvorfor rejse med Air Canada?
Kåret til ‘Best Airline in North America’ 8 gange på 10 år.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Uafbrudte forbindelser via vores optimerede gateways.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Rejs under luksuriøse forhold med ‘Air Canada Signature Class’.
Mulighed for check-in via website eller Air Canadas mobile app.
Fly til Calgary
Hos Air Canad…

Fly til Calgary

Hos Air Canada finder du altid fly til Calgary. Vi tilbyder daglige afgange fra Københavns lufthavn til destinationer over hele Canada via Toronto – herunder daglige fly til Calgary. Book nemt dine flybilletter til Calgary her på vores website.

Book trygt dine flybilletter til Calgary hos Air Canada

Når du bestiller flybilletter til Calgary hos Air Canada, kommer du til at rejse med landets største nationale luftfartselskab, som har fløjet selskabets grundlæggelse i 1937. I dag er Air Canada et topmoderne luftfartselskab med over 200 destinationer fordelt på det meste af verden. Det er dog stadig de canadiske destinationer, som er selskabets nerve, med de daglige fly til Calgary og landets øvrige 62 destinationer.

Book trygt dine flybilletter t…
Flyv med vores topmoderne Drea…

Flyv med vores topmoderne Dreamliner fly til Calgary

Når du booker et fly til Calgary hos Air Canada, vil du opleve, at der er flere mulige ruter at vælge imellem. Vælger du en rute med mellemlanding i Toronto, kommer du til at flyve med selskabets nyeste Boeing 787 Dreamliner. På dette fly finder du komfort og luksus ud over det sædvanlige på Business Class, hvor afskærmede sæder giver dig arbejdsro, mens den udsøgte mad og betjening gør din rejse til en sand fornøjelse. Bestiller du flybilletter til Calgary med Dreamliner på Economy og Premium Economy klasserne, bliver du heller ikke snydt for at føle dig opgraderet. Bedre benplads, større opbevaringsplads og 30 % større vinduer for bedre lysindfald er velkomne forbedringer, når man er i luften i mange timer. Overalt i kabinen vil det indre LED-lys regulere sig i forhold til tidspunktet på dagen. Lufttrykket er sænket med 2.000 fod i forhold til øvrige fly, hvilket sikrer mere behageligt indeklima og modvirker jetlag og andre gener.

Find dit fly til Calgary i Air Canada app’en

Husk, at du kan bestille og betale dine flybilletter til Calgary igennem vores app, som også giver adgang til en række andre funktioner. Vælg for eksempel dit sæde og tjek ind direkte fra app’en, som kan downloades gratis og er tilgængelig til både iOS og Android enheder. Bemærk, at der 15. marts 2016 indføres nye indrejseregler, og at du efter denne dato skal have et elektronisk indrejsedokument – eTA (Electronic Travel Authorization) – som kan erhverves online.

Find dit fly til Calgary i Air…