Fly til Halifax Køb dine flybilletter til Halifax hos Air Canada
Hvorfor rejse med Air Canada?
Kåret til ‘Best Airline in North America’ 8 gange på 10 år.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Uafbrudte forbindelser via vores optimerede gateways.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Rejs under luksuriøse forhold med ‘Air Canada Signature Class’.
Mulighed for check-in via website eller Air Canadas mobile app.
Fly til Halifax
Det var brite…

Fly til Halifax

Det var briterne, der i 1749 valgte at placere en flådebase i Nova Scotia i Canada. Flådebasen kom til at hedde Halifax og er i dag et meget populært turistmål for dem, der ønsker natur og provinsiel idyl. Med flybilletter til Halifax kommer du til at opleve en af Nordamerikas største naturlige havne, og Halifax var den vigtigste by i området tilbage i 1700- og 1800-tallet. Dengang var byen præget af krigsførende europæere og blodtørstige pirater. I dag vil du i Halifax opleve en by, hvor imødekommende beboere står klar til at byde dig velkommen til en både hyggelig og vindblæst havneby. 

Oplev Halifax fra toppen

En af de største seværdigheder, du kan opleve på din rejse til Halifax, er det store stjerneformede fort, som briterne lod opføre i 1749 for at forstærke de britiske besiddelser i området. Forsvarsværket ligger højt placeret over Halifax, så du deroppefra kan nyde den pragtfulde udsigt over byen og den gamle havn. Tilbage i byen kan du også bare slentre langs havnefronten, hvor gademusikanter og byens mange studerende nyder den gode maritime stemning. Melder sulten sig, kan det anbefales at nyde et måltid af friskfangede fisk og skaldyr. Byens placering ved havnefronten betyder nemlig, at den har et overdådigt udvalg af lækre restauranter og caféer med seafood på menukortet. Så med en flybillet til Halifax er der mange gode muligheder for at sætte tænderne i et lækkert måltid med alt godt fra havet. 

Oplev Halifax fra toppen
En a…
Mange rejser til Halifax
Når …

Mange rejser til Halifax

Når du er på udkig efter flybilletter til Halifax, så er Air Canada det oplagte flyselskab at rejse med. Fra København er det muligt at komme til Halifax med en enkelt omstigning. Hos Air Canada flyver vi blandt andet med de populære og brændstofeffektive fly Boeing 777-300. Disse fly er kendetegnet ved at have en meget rumlige  og lyddæmpende kabine, der sikrer dig som passager en høj komfort under rejsen.Så næste gang, du er på udkig efter flybilletter til Halifax, så kontakt Air Canada, hvor du altid tilbydes billige flybilletter til konkurrencedygtige priser.