Fly til Canada Find nemt og hurtigt rejser til Canada
Toronto

Toronto

Book dit næste fly til Toronto hos Air Canada og rejs sikkert og komfortabelt over Atlanten. Hos os finder du altid billige flybilletter til Toronto, og vi tilbyde flyafgange til den canadiske storby på daglig basis.

Vancouver

Vancouver

Søger du fly til Vancouver? Hos Air Canada kan du altid finde flybilletter til Vancouver og de øvrige 62 canadiske destinationer, som Air Canada betjener.


Montreal

Montreal

Hos Air Canada finder du nemt og hurtigt et fly til Montreal her på vores website. Vi har adskillige daglige afgange til den canadiske storby – typisk via Toronto, som er vores hovedhub til vores øvrige destinationer i Canada.

Calgary

Calgary

Hos Air Canada finder du altid fly til Calgary. Vi tilbyder daglige afgange fra Københavns lufthavn til destinationer over hele Canada via Toronto – herunder daglige fly til Calgary.

Edmonton

Edmonton

Søger du fly til Edmonton? Hos Air Canada kan du altid finde flybilletter til Edmonton og de øvrige 62 canadiske destinationer, som Air Canada betjener.

Halifax

Halifax

Book dit næste fly til Halifax hos Air Canada og rejs sikkert og komfortabelt over Atlanten. Hos Air Canada finder du altid billige flybilletter til Halifax, og vi tilbyder flyafgange til den canadiske havneby på daglig basis. 

Fly til Canada hos landets stø…

Fly til Canada hos landets største flyselskab

Når du skal finde fly til Canada, er Air Canada det indlysende valg. Høj sikkerhed og kundeservice er vores vigtigste målsætninger. Vi tilbyder daglige afgange til over 55 destinationer i Canada og er dermed det luftfartselskab med flest destinationer i landet.

Flybilletter til Canada

Som Canadas nationale flyselskab har Air Canada et vidtstrakt rutenet til flest canadiske destinationer. Leder du efter fly til Canada, finder du næppe et selskab, som bedre kan hjælpe dig på vej til en så nem og behagelig rejse som hos Air Canada. Foruden høj sikkerhed er det også Air Canadas målsætning at tilbyde en høj service på vores flyvninger. Denne målsætning har ført til fine nomineringer i de årlige internationale Skytrax Awards – som blandt andet ”The only Four-Star international network carrier in North America”. Når du køber flybilletter til Canada hos Air Canada, får du således langt mere end blot en flybillet. Du får en venlig og god betjening af et personale, som har fokus på din sikkerhed og komfort, og som gerne går det ekstra skridt for at gøre din rejse så behagelig og afslappende som muligt.

Flybilletter til Canada
Som C…
Direkte fly til Canada
På Air…

Direkte fly til Canada

På Air Canadas website kan du finde masser af billige flybilletter til Canada. Vi bestræber os på at altid at kunne tilbyde flybilletter til Canadas mange destinationer til konkurrencedygtige priser. Vores fly til Canada afgår dagligt, og er Toronto din destination, tilbyder vi daglige afgange over sommeren til byen på vores nye Dreamliner Boing 787-fly uden mellemlandinger. Indtast dine rejsedatoer i vores kalender, og find nemt ledige afgange på fly til Canada. Air Canada har en af verdens yngste flåder, som samtidig er en af de mest miljøvenlige. Flåden består af over 350 fly, hvoraf Air Canada ventes at modtage 38 Boeing 787 Dreamliner-fly. Her kommer du i luften i et topmoderne fly, hvor der er kælet ekstra for de små detaljer. Eksempelvis er der bedre indeklima, som hjælper mod jetlag, ligesom flyets vinduer er 30 % større end i Boeings øvrige fly, så du har bedre lysindfald og udsyn, selv om du ikke har vinduesplads. 787 Dreamliner flyer på ruten København – Toronto og Montreal (sommer sæson).

Praktisk information om indrejse via fly til Canada

Ankommer du med fly til Canada efter 1. marts 2016, kræver de canadiske myndigheder, at du er i besiddelse af et eTA (Electronic Travel Authorization). Øvrige spørgsmål om indrejse via fly til Canada kan stilles til Den Canadiske Ambassade.

Praktisk information om indrej…