Fly til San Francisco Køb dine flybilletter til San Franciso hos Air Canada
Fly til San Francisco
Hos Air…

Fly til San Francisco

Hos Air Canada finder du altid fly til Calgary. Vi tilbyder daglige afgange fra Københavns lufthavn til destinationer over hele Canada via Toronto – herunder daglige fly til Calgary. Book nemt dine flybilletter til Calgary her på vores website.

 

Oplev pragtfulde feriedage på den amerikanske vestkyst

Lad Air Canada tage dig med til en af de mest charmerende byer ved Stillehavet i det vestlige USA. Ved den røde hængebro Golden Gate Bridge toner San Francisco sig frem af tågerne og byder på et overflødighedshorn af kultur til mange dage. Den gyldne by ved Stillehavet er en kulturel smeltedigel, hvor du har alletiders chance for at opleve en mangfoldighed af kultur og historie, som ingen anden by i USA kan konkurrere med. Med flybilletter til San Francisco kan du opleve historiske bydele som LGBT+ bydelen Castro,  Chinatown og  Financial District. På rejser til San Francisco møder du stadig en meget åben og frisindet by, som derfor gerne byder dig velkommen til mange dages oplevelser. 

Oplev pragtfulde feriedage på …
Store oplevelser for hele fami…

Store oplevelser for hele familien

 

Med flybilletter til San Francisco venter der store, kulturelle oplevelser for hele familien. Fængselsøen Alcatraz er nok byens mest velbesøgte attraktion. Her sad gangsteren Al Capone indespærret, og de tykke fængselsmure har da også lagt kulisse til store Hollywood-dramaer såsom The Rock og Escape from Alcatraz. Fængslet på Alcatraz blev lukket i 1963 og har siden fungeret som et populært museum, du helt sikkert bør besøge, når du rejser til San Francisco. Men San Francisco byder også på meget storby-hygge i det bakkede terræn, hvor en række charmerende sporvogne kommer dig til undsætning, hvis du bliver træt i benene. Er du interesseret i arkitektur, må du ikke snyde dig selv for de victorianske huse i Pacific Heights, der vidner om byens storhedstid som hjemsted for de ivrige guldgravere i 1800-tallet. 

Rejs til San Francisco med Air Canada

Når du bestiller rejser til San Francisco hos Air Canada, er du sikret en nem og behagelig tur, der betyder, at du ankommer udhvilet. De fleste afgange mellem København og San Francisco foregår nemlig i et fly fra Boeings Dreamliner-serie. Her sørger et specielt kabinetryk for, at du får en bedre iltoptagelse under rejsen. Resultatet er, at du dermed minimerer risikoen for jetlag og i stedet kan møde frisk og udhvilet frem, når du bestiller flybilletter til San Francisco hos Air Canada. Større vinduer, selvregulerende LED-belysning og optimerede sædeplaceringer sørger ligeledes for, at dine rejser til San Francisco kommer til at fungere, ligesom du havde drømt om. Så næste gang, du er på udkig efter flybilletter til San Francisco, så kontakt Air Canada. Her tilbydes du altid billige flybilletter til konkurrencedygtige priser. 

Rejs til San Francisco med Air…