Fly til Los Angeles Køb dine flybilletter til Los Angeles hos Air Canada
Fly til Los Angeles
Leder du …

Fly til Los Angeles

Leder du efter fly til Los Angeles? Hos Air Canada tilbyder vi daglige afgange til den amerikanske storby, og vi har altid billetter til konkurrencedygtige priser. Find nemt dit næste fly til Los Angeles her på vores website. 

Book trygt dine flybilletter til Los Angeles hos os

Vi har mangeårig erfaring med nordamerikanske destinationer og kan bryste os af flere førstepladser i den internationale kundetilfredshedsundersøgelse ’World Airlines Awards’ i kategorien ’Bedste luftfartsselskab i Nordamerika’. Hos Air Canada går vi gerne den ekstra mil for at sikre din tilfredshed om bord på vores fly til Los Angeles.

Bestil dine flybilletter til Los Angeles på smartphone eller tablet

Vidste du, at Air Canada har en app, hvor du nemt kan købe og bestille billetter? Via app’en har du også mulighed for at foretage online check in, vælge sæde, købe toldfri varer og en masse andre ting. Air Canada app’en kan downloades gratis til både iOS og Android. Husk også jævnligt at læse vores nyheder for billige fly til Los Angeles. Her på sitet publicerer vi løbende oplysninger om billige destinationer, kampagnetilbud og særlige fordelagtige priser på udvalgte rejser. 

Book trygt dine flybilletter t…
Underholdning på dit fly til L…

Underholdning på dit fly til Los Angeles

En rejse med fly til Los Angeles kan virke som en relativt lang rejse. Hos Air Canada gør vi dog alt for at gøre din rejse så behagelig som overhovedet muligt. Foruden behørig forplejning i luften har vores passagerer adgang til vores omfattende underholdningssystem. Hvert sæde er udstyret med en berøringsfølsom skærm, som tilbyder nem navigation til over 600 timers underholdning. Du finder både musik, tv-programmer samt en lang række nye og klassiske film fordelt på flere genrer. Du tilslutter nemt dine egne hovedtelefoner via jackstik, og skærmen indeholder også USB-indgang, som kan bruges til at oplade smartphones, tablets eller andre elektroniske enheder.

Praktisk information om rejse med fly til Los Angeles

Bemærk, at vores fly til Los Angeles og øvrige amerikanske destinationer går via Canada. Her klarer vi hurtigt og nemt US paskontrollen, så du undgår de til tider lange US-immigrationskøer på slutdestinationen. Du henter således blot din kuffert uden videre kontrol. Det er desuden altid en god idé at orientere sig om de generelle indrejseregler hos Den Amerikanske Ambassade

Har du øvrige spørgsmål vedrørende vores fly til Los Angeles, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Praktisk information om rejse …