Fly til Toronto Køb dine flybilletter til Toronto hos Air Canada
Hvorfor rejse med Air Canada?
Kåret til ‘Best Airline in North America’ 8 gange på 10 år.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Uafbrudte forbindelser via vores optimerede gateways.
Prisvindende ‘Maple Leaf Lounges’ i lufthavne over hele verden.
Rejs under luksuriøse forhold med ‘Air Canada Signature Class’.
Mulighed for check-in via website eller Air Canadas mobile app.
Fly til Toronto
Book dit næst…

Fly til Toronto

Book dit næste fly til Toronto hos Air Canada og rejs sikkert og komfortabelt over Atlanten. Hos os finder du altid billige flybilletter til Toronto, og vi tilbyde flyafgange til den canadiske storby på daglig basis.

Flybilletter til Toronto hos Air Canada

Hos Air Canada er en flyvetur til Toronto lig med en rejse i vores helt nye Boeing 787 Dreamliner. Fra 1. maj 2016 vil du kunne købe flybilletter til Toronto og rejse med dette nye fly. Dreamliner flyet er den seneste tilføjelse til vores flåde, som i forvejen tæller over 350 fly.  Skal du med fly til Toronto, er det optimalt at flyve direkte og undgå tidsrøvende mellemlandinger. Air Canadas daglige afgang fra København til Toronto er alle direkte, og du når din destination på kortest tid muligt, da Dreamlineren flyver hurtigere end andre flytyper.

Priseksempel på rejse til Toronto
Enkeltbillet CPH Lufthavn til Toronto, april 2021
Copenhagen
FRA
+1t 45m
Toronto
Rejselængde
21t 24m
Mellemlandinger
1
Economy class
4.996 DDK

Komfortabelt fly til Toronto

Når du stiger om bord på et fly til Toronto og har købt billet hos Air Canada, får du ikke blot en direkte rejse uden mellemlandinger – du får også en rejse med et fly, som yder dig ekstra komfort på din rejse.  I Boeings Dreamliner serie er der kælet ekstra for de små detaljer. Du vil blandt andet opleve et kabinetryk, som er mere behageligt end i andre fly, hvilket giver bedre iltoptagelse og minimerer risikoen for jetlag og andet ubehag på rejsen. Blandt andre forbedringer, som du vil bemærke i dette fly til Toronto, finder du ligeledes selvregulerende LED-belysning, samt 30 procent større vinduer og optimerede sædeplaceringer.

Komfortabelt fly til Toronto
…
Billige flybilletter til Toron…

Billige flybilletter til Toronto

Også når det gælder flysikkerhed og miljø, udmærker Dreamliner-serien sig. Boeing 787 flyet til Toronto er udstyret med den såkaldte Smoth Ride Technology, som registrerer forud-kommende turbulens og automatisk justerer flyet i herudfra. Du vil således opleve en mere jævn flyvning på din rejse. Dreamliner-serien er designet til flyvning med minimal vindmodstand og er konstrueret i letvægtsmaterialer, som ikke blot gør flyvningen mere effektiv, men også bevirker, at flyet flyver længere per liter brændstof. Dermed er den miljømæssige belastning reduceret betragteligt.

Køb dine flybilletter til Toronto direkte hos Air Canada

Her på sitet har du nem adgang til vores bookingsystem, hvor du kan finde ledige afgange og booke din billet. Du finder nemt billige flybilletter til Toronto her på sitet. Air Canada tilbyder altid billetter til konkurrencedygtige priser. 

Husk korrekte dokumenter, når du tager med fly til Toronto

Bemærk, at hvis du har afrejse efter 15. marts 2016, skal du være i besiddelse af et eTA (Electronic Travel Authorization) dokument for at få indrejsetilladelse i Canada.  

Køb dine flybilletter til Toro…